Nieuws

Cheque van 'het vak omhoog'


 

Donderdag 5 juli 2018 waren Hans van Zanden en ik (Nico van der Ploeg) te gast bij een BBQ-feestje van de schilderspatroonsvereniging Gouda e.o.  ‘het Vak Omhoog’.

Een vereniging waar Peter Zwanenburg (reisleider reis 1) lid van is. Deze sympathieke club van ‘echte schilders’ ,vakmensen dus, wil ook graag goede doelen steunen. Peter heeft op de ALV een enthousiast verhaal gehouden over de SSO. Tot onze vreugde leidde dit tot een beschikbaar stellen van 1000 euro voor de SSO!

Tijdens de zonovergoten party werd namens ‘het vak omhoog’ een cheque overhandigd. Dit geschiedde niet door de voorzitter dhr. Ton Verschoor, maar door algemeen bestuurslid Corrie Geleijn samen met de aanstichter van al dit moois, Peter Zwanenburg. Glunderend name wij deze cheque in ontvangst. Direct maakten wij van de gelegenheid gebruik nog een en ander over de SSO te vertellen en folders uit te delen.

Daarna werd het buffet geopend en hadden we nog interessante gesprekken over het schildersvak, opleiding van jonge vakmensen en hoe je goede sollicitanten herkent en wat al niet meer.

Kortom het was aangenaam vertoeven in Le Patapouf in Gouda.

Uiteraard nogmaals dank voor de cheque want zo houden we de reizen voor onze deelnemers betaalbaar!

Namens de SSO (www.samenontspannen.nl)

Nico van der Ploeg

voorz. SSO


Share our website