Gastenboek

Skivakantie Huttau

He Marco, Wat ziet alles er gaaf uit. Geniet maar lekker en doe voorzichtig. 's Avonds lol maken, zal vast en zeker ook wel lukken. Groetjes van de beste Ome Cees en tante Lyda.

Ziet er gezellig uit

Hallo allemaal , wat ziet t er weer supergezellig uit en mooi weer ! Groetjes!!

Wintersport

Hallo Mar wat is het gezellig bij jullie en wat een leuk feest gisteren als ik zo kijk denk ik weer was ik daar maar ik zie wel dat het veranderd in de goede zin voor jullie de verjonging is wel goed Dannie je kan gezellig schrijven leuk hoor ,maar Dannie wil je de berichtjes of iemand anders voor lezen aan Marco zou wel leuk zijn voor Marco nu Mar doe ze allemaal de groeten van mij je hoort weer van mij ook de groeten van papa doei

Heimwee, heimwee, heimwee, heimwee, heimwee!!!

Hallo 'Toppers' van Reis 2. Leuk om jullie dagelijkse verslagen weer te lezen (Danny wat schrijf je leuk!!!) en jullie foto's weer te zien. Veel nieuwe gezichten maar ook veel oude bekenden op de foto's. Het geeft toch wel een beetje een heimwee gevoel nu we er niet meer bij zijn. Er was een tijd van komen en een tijd van gaan, maar door jullie te volgen hebben we toch een beetje het gevoel er weer bij te zijn. PS. Doe de groetjes al aan onze bekende deelnemers en begeleiders. Geniet er van deze week. Liefs en een knuffel van Hennie en Harry.

Marco de Mooij

Hey Mar, Ik hoop voor je dat de heenreis goed verliep! Als er geen files stonden, kan je nu natuurlijk ook meer gaan skiën in jouw snelheid en van te voren al gaan voor genieten in de bus, natuurlijk ook wel slapen, anders kom je de week natuurlijk niet door. Ik hoop dat de week niet al te snel gaat voor je, anders is deze natuurlijk zo weer voorbij. Anders moet je wel gaan genieten, want over een jaar kan je pas weer gaan op die ski's van je in topsnelheid. Ik zal de komende dagen misschien nog wel eens een mailtje sturen naar je, ben wel benieuwd hoe het daar nu is, ben natuurlijk al een een keertje bij je wezen kijken een paar jaar geleden, maar dat telt nu natuurlijk niet echt mee. Nog een fijne tijd daar!!!!!!!!! Lieve groetjes, Je oudste ''knok''nicht Mendi. Telefoonnummer: 06 - 21-28-81-34 (Telefoonnummer is voor Marco, ben niet altijd bereikbaar, maar voor hem wel!)

Oostenrijk

Jacqueline en alle anderen heel veel plezier geniet ervan. Ik ga jullie volgen deze week en kijk uit naar de mooie foto’s. Groetjes uit Numansdorp .???

Veel plezier

Ik wens jullie allemaal een sportief, geweldig en gezellige week!

Veel plezier

Heel veel plezier en zonneschijn, zullen jullie volgen. Mar en Joke van Woerkom.

Hele fijne week gewenst

Ik wens jullie hele fijne dagen daar in Ooatenrijk zo te zien hebben jullie genoeg sneeuw hopelijk krijgen jullie nu lekker veel zon allemaal die ik ken de hartelijke groetjes en geniet er van .Rene en Els Koevoet

Ik mis jullie

Lieve mensen, na 'n berichtje in de app laat ik jullie nu via de site weet dat ik jullie mis. Zeker bij het zien van de vele foto's en filmpjes en het lezen van het dagelijks verslag. Jammer dat ik de Bingo en Pubquiz heb moeten missen. Ik had graag wat mooie prijzen in de wacht willen slepen en de overwinning van vorig jaar willen herhalen. Ik wens jullie nog heel veel plezier en hopelijk iets meer zon. Met sportieve groeten, Ton P.S. Is Caroline deze week niet jarig? Feliciteer haar dan van mij aub.

Sportieve, fijne en gezellige week

Wij wensen alle deelnemers en begeleiders van Reis 1 een sportieve, fijne en gezellige week. We gaan jullie volgen deze week! SSO-groetjes van Hennie en Harry.

Fijne week

Fijne week allemaal!

Veel plezier

Wij wensen alle deelnemers en begeleiders een fantastische tijd in Oostenrijk.

Gastenboek

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)