Nieuws

Op zoek naar een penningmeester


Binnenkort wil Frank Bakker zijn taken als penningmeester neerleggen. Hij heeft deze functie al heel wat jaren vervuld en we gunnen hem daarom van harte zijn rust.
Dat betekent wel dat we op zoek moeten naar een nieuwe penningmeester. 
De voornaamste taak van de penningmeester is natuurlijk het betalen van de rekeningen die de SSO krijgt, maar ook het controleren van de betalingen die we binnenkrijgen van de deelnemers en begeleiders. Deze betalingen worden voornamelijk in de maanden voor de winter gedaan en in de winter zelf. Het zwaartepunt van de werkzaamheden van de penningmeester ligt daarom tussen september en februari. 
De penningmeester heeft ook tot taak zaken rondom de verzekeringen van SSO te regelen (het gaat onder andere om een bestuurders- en bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering). 
Tenslotte is de penningmeester ook verantwoordelijk voor de financiële rapportage aan het einde van het seizoen en het opstellen van een begroting aan het begin van het seizoen.

Heb je wat uurtjes over en wil je je inzetten voor SSO en ben je geïnteresseerd in de functie, dan kun je je melden bij de secretaris. Ook als je nog vragen hebt over de functie.
Secretaris SSO: Maurice Strubel
secretaris@samenontspannen.nl 
0642131156

Alvast hartelijk dank namens het bestuur.
Share our website