Info

Sneeuw en weer in Flachau


Sneeuw en weer in Flachau

Op deze pagina is allerlei informatie over het weer en de actuele sneeuwhoogtes en de verwachte sneeuwhoeveelheden te vinden. Daarmee kan je zien of er al sneeuw ligt, of de pistes in goede conditie zijn met skiërs op de piste en of er binnenkort nog verse sneeuw valt. Dit kan je zien:

Webcams in Flachau

Je kan hier de laatste beelden zien van de webcams die in Flachau staan. Het eerste beeld is van de camera bij het bergstation bij de Achter Jet op een hoogte van 1.600 meter. Het tweede beeld is van de camera bij de Space Jet, op een hoogte van 950 meter.
 
Webcam Webcam
 

Sneeuwhoogtes op de piste en in het dal

Het is natuurlijk goed om te weten hoeveel sneeuw er ligt, zowel op de berg als in het dal. De blauwe lijn geeft de sneeuwhoogte op de berg aan en is een goede indicatie voor de sneeuw op de pistes. De bruine lijn geeft de sneeuwhoogte in het dal aan en is vooral van belang voor de langlaufers. Hieronder kan je beide waardes zien in de loop van de winter.
 
De actuele sneeuwhoogte in: Flachau
informatie afkomstig van weerplaza.nl
 

Weerbericht voor Flachau

Benieuwd naar het weer nu en de komende dagen in Flachau. Hieronder vind je twee verschillende weerberichten. Een met icoontjes en een in het Duits. Je leedt hierin het weerbericht voor vandaag (met de maximum en de minimumtermperatuur) en voor morgen en overmorgen. Zo weet je in ieder geval hoe koud het wordt en of je kan rekenen op een lekkere winterzon.


De gegevens van dit weerbericht zijn ontleend aan snow-forcast.com

 
 
deze informatie is afkomstig van Flachau.nl

Sneeuwverwachting voor komende dagen

Het is altijd spannend om te weten te komen of er op korte termijn nog sneeuw gaat vallen. Hieronder kan je in een oogopslag zien of er sneeuw in aantocht is en zo ja, hoeveel. Er zijn twee kaarten opgenomen.
De eerste kaart toont of en hoeveel sneeuw er verwacht wordt de komende 3 dagen.
De tweede kaart toont dit voor de periode vanaf 3 dagen tot 6 dagen vooruit.
 
 
Sneeuwverwachting komende 3 dagen:
 
 
Sneeuwverwachting periode 3 tot 6 dagen vooruit:
 
 
De gegevens van deze twee kaarten zijn ontleend aan snow-forcast.com

StatCounter - Free Web Tracker and Counter
Share our website